مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اسفند 1399 ساعت 10:102021-03-17پزشكي

افزایش مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان مرکزی نسبت به سال گذشته


متأسفانه به دلیل عادی انگاری مردم تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان مرکزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

- به گزارش، آمار مصدومان چهارشنبه سوری نیز کاهش داشت، اما علیرغم تذکر مسئولان دانشگاه پزشکی به خانواده ها در مورد رعایت و نظارت بیشتر بر رفتار فرزندان خود، این آمار امسال افزایش داشته است.

وی اعلام کرد: متأسفانه شب گذشته یک جوان 30 ساله بر اثر انفجار مواد محترقه در اراک جان خود را از دست داد و یک مورد قطع عضو هم در بین مصدومان اتفاق افتاد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: بیشترین نوع مصدومیت نیز مربوط به چشم، دست و سر و گردن و از نوع سوختگی های درجه های یک، 2 و سه است.

جمالیان خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار شمار مصدومان حوادث شب گذشته در استان مرکزی 74 نفر گزارش شده است که از این میان 63 مورد در اراک، 2 مورد در کمیجان، یک مورد در محلات، 7 مورد در شازند و یک مورد در دلیجان هستند.

وی یادآور شد: جنسیت این مصدومان نیز 64 مورد مرد و 10 مورد زن ثبت شده است.

گفتنی است علاوه بر آمار مصدومان شب گذشته در استان مرکزی از ابتدای اسفند 99 تا قبل از حوادث شب گذشته 16 مصدوم به دلیل انفجار مواد محترقه نا ایمن در مراکز درمانی مورد درمان قرار گرفته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان مرکزی نسبت به سال گذشته

افزایش مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان مرکزی نسبت به سال گذشته