مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اسفند 1399 ساعت 22:202021-03-14ورزشي

میلان در خانه باخت و از همشهری عقب افتاد


تیم فوتبال ناپولی با کسب یک پیروزی خارج از خانه ارزشمند، خودش را به تیم های بالانشین جدول رده بندی سری A نزدیک کرد - جی پلاس، در آخرین بازی از هفته بیست و هفتم مسابقات فوتبال سری A باشگاه های ایتالیا، شب گذشته (یکشنبه) تیم فوتبال میلان در ورزشگاه خانگی خود سن سیرو به مصاف ناپولی رفت و این بازی را با نتیجه یک بر صفر به میهمانش واگذار کرد.

تنها گل این مسابقه را متئو پولیتانو در دقیقه 49 به ثمر رساند تا تیم تحت هدایت جنارو گتوسو شانزدهمین پیروزی اش را در این فصل سری A کسب کند و با 50 امتیاز به رده پنجم جدول صعود کند.

این در حالی است که ناپولی نسبت به آتالانتای رده چهارمی که 52 امتیازی است، یک بازی کمتر انجام داده است.

میلان رده دومی اما با قبول پنجمین باختش در این فصل 56 امتیازی ماند و حالا یوونتوسی که یک بازی کمتر دارد را با تنها یک امتیاز کمتر در یک قدمی خود می بیند.

دیگر اتفاق مهم این بازی اخراج آنته ربیچ مهاجم کروات روسونری در دقیقه دوم وقت های تلف شده نیمه دوم به خاطر واکنش تندش در اعتراض به تصمیم داور بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میلان در خانه باخت و از همشهری عقب افتاد

میلان در خانه باخت و از همشهری عقب افتاد