مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1399 ساعت 13:352021-03-13اقتصادي

ضریب ایمنی و اعتبار راه های اصفهان افزایش می یابد


معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: سال آینده ضریب ایمنی و تامین اعتبارات راه های اصفهان بخاطر اهمیت آن در کشور افرایش خواهد یافت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، داریوش امانی در دیدار با استاندار اصفهان در استانداری اظهارداشت: جو حاکم بر تحریم ها و محدودیت های قیر از یک طرف و همه گیری را برای زیرساخت های راه های روستایی و تامین قیر رقم خواهد زد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: جاده ها و راه های اصفهان به دلیل اهمیت و جایگاه خاصی که در بین راه های کشور دارد جزو اولویت های افرایش ارتقای اعتبارات در سال آینده قرار گرفته است.

عباس رضایی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه اصفهان را همیشه شهر برخوردار نامیدند اما در بسیاری از موارد زیر ساختی سهم اندک دارد، گفت: اصفهان یک چهار راه مواصلاتی در کشور و نقطه اتصالات است و تردد جاده ای در اصفهان از سایر نقاط و استان های کشور بیشتر است.

وی افزود: بر چسب برخوردار بودن اصفهان موجب شد که استان از جایگاه اصلی خود دور بماند و یکی از مسائلی که جزو مطالبات مسئولان است موضوع ایجاد زیرساخت های راه هاست که نیاز به تامین اعتبارات از سوی دولت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضریب ایمنی و اعتبار راه های اصفهان افزایش می یابد

ضریب ایمنی و اعتبار راه های اصفهان افزایش می یابد