مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اسفند 1399 ساعت 10:002021-03-10اقتصادي

وزیر نیرو: استفاده از آبهای زیر زمینی ممنوع می شود


اردکانیان وزیر نیرو خاطرنشان کرد: ما از پسآب تصفیه شده برای مصارف مختلف استفاده می کنیم از جمله اینکه پسآب با کیفیت مناسب را به کشاورزان جنوب تهران می دهیم و به همان میزان در عوض چاه های برداشت آب در میدان محمدیه را ممنوع می کنیم.

- به گزارش جماران؛ وزیر نیرو با اشاره به افتتاح طرح های وزارت نیرو گفت:پسآب با کیفیت مناسب را به کشاورزان جنوب تهران می دهیم و به همان میزان در عوض چاه های .

برداشت آب در میدان محمدیه را ممنوع می کنیم رضا اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه جلسه امروز دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از جمله وعده های ما در پویش هر هفته الف ب ایران مان این بود که به 1650 روستا آبیاری پایدار برسانیم.

خوشبختانه با افتتاح دیروز هر 1650 روستا طرح هایشان به مدار بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: هفته آینده هفته پایانی این پویش در سال 99 خواهد بود و ما چند طرح مهم و بزرگ را در استان های گیلان، مازندران، تهران و قزوین با سرمایه گذاری بیش از 14 هزار میلیارد تومان افتتاح خواهیم کرد.

از جمله این طرح ها واحد بخار کاسپین به ظرفیت 150 هزار مگابات در مازندران و سد نهب در استان قزوین است.

وزیر نیرو ادامه داد: یکی از طرح های ما طرح بسیار بزرگ تصفیه خانه شبکه فاضلاب غرب تهران است که در حال حاضر جمیعتی حدود 2 میلیون و 100 هزار نفر و در آینده نزدیک 3 میلی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر نیرو: استفاده از آبهای زیر زمینی ممنوع می شود

وزیر نیرو: استفاده از آبهای زیر زمینی ممنوع می شود