مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اسفند 1399 ساعت 13:102021-03-09اقتصادي

لزوم رفع موانع تشکیل کنسرسیوم های صادراتی در آذربایجان شرقی


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی بر لزوم رفع موانع حقوقی تشکیل شرکت های تخصصی و کنسرسیوم های صادراتی در استان تاکید کرد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی بر لزوم رفع موانع حقوقی تشکیل شرکت های تخصصی و کنسرسیوم های صادراتی در استان تاکید کرد.

داود بهبودی در نشست بررسی آخرین اقدامات پروژه های دومین سند تدبیر توسعه استان، اظهار کرد: لازم است طرح تشکیل شرکت های تخصصی صادرات به شکل کارشناسی تدوین و با استفاده از ظرفیت شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی موانع حقوقی مسئله رفع شود.

وی افزود: زیرساخت ها و پتانسیل های مورد نیاز تشکیل شرکت های تخصصی و کنسرسیوم های صادراتی در استان موجود است و تحقق این امر می تواند منجر به جهش صادراتی در آذربایجان شرقی شود.

وی خاطرنشان کرد: در قانون ظرفیت معافیت های مالیاتی، مشوق صادرات هم وجود دارد و باید از لبه نرم قانون برای پیشبرد اهداف توسعه صادرات استان بهره بریم.

بهبودی در ادامه با اشاره به پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل کالاهای صادراتی به حجم 5000 دستگاه، گفت: آذربایجان شرقی پیشینه تجاری دیرینه ای دارد و فرسودگی ناوگان حمل و نقل هم به دلیل ریشه دار بودن صنعت حمل و نقل در آن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم رفع موانع تشکیل کنسرسیوم های صادراتی در آذربایجان شرقی

لزوم رفع موانع تشکیل کنسرسیوم های صادراتی در آذربایجان شرقی