مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اسفند 1399 ساعت 11:102021-03-08سياسي

انتقاد میرلوحی از برخی نظامیان: فکر می کنند در همه حوزه ها صاحب نظر هستند


محمود میرلوحی فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص اظهارات اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مذاکرات هسته ای، اظهار کرد: برخی از نظامیان از جمله آقای رضایی معمولاً فکر می کنند که در همه حوزه ها صاحب نظر و حق هستند.

- به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: باید به سیاست های رسمی کشور توجه کنیم و هر شخصی برای خود یک مسیر و یک سیاست را در پیش نگیرد.

محمود میرلوحی در خصوص اظهارات اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مذاکرات هسته ای، اظهار کرد: برخی از نظامیان از جمله آقای رضایی معمولاً فکر می کنند که در همه حوزه ها صاحب نظر و حق هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: بیش از یک سال و نیم است که لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام است اما شاهد هستیم که خودتحریمی در کشور رخ داده است و کار و فعالیت همه تجار، صادرکنندگان و واردکنندگان ایرانی به دلیل نقل و انتقال پول دچار مشکل شده و مجمع تشخیص مصلحت در این خصوص پاسخگو نیست و به مسائلی ورود می کنند که می دانند شورای امنیت ملی مرتباً در این حوزه بحث کرده و برنامه تنظیم کرده است.

همچنین زمانی که مقام معظم رهبری می فرمایند که وقتی تحریم ها لغو شود به برجام بازخواهیم گشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد میرلوحی از برخی نظامیان: فکر می کنند در همه حوزه ها صاحب نظر هستند

انتقاد میرلوحی از برخی نظامیان: فکر می کنند در همه حوزه ها صاحب نظر هستند