مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اسفند 1399 ساعت 06:152021-03-06سياسي

استفاده مرکز پژوهش ها از ظرفیت علمی همه کشور برای غنی سازی قوانین


یکی از رویکردهای مرکز پژوهش ها استفاده از همه ظرفیت های علمی کشور در راستای غنی سازی قوانین کشور است - قم- رییس مرکز پژوهش های مجلس گفت: یکی از رویکردهای مرکز پژوهش ها استفاده از همه ظرفیت های علمی کشور در راستای غنی سازی قوانین کشور است به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا زاکانی عصر جمعه در دیدار با آیت الله رجبی رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ضمن عرض تسلیت ارتحال آیت الله مصباح یزدی و تبریک به مناسبت انتصاب ایشان گفت: حقیقتاً فقدان علامه مصباح (ره) در جامعه و حوزه علمیه محسوس است و برای روح بلند آن عالم بصیر، علو درجات را مسالت می کنم.

رییس مرکز پژوهش های مجلس یکی از رویکردهای این مرکز را استفاده از همه ظرفیت های علمی کشور در راستای غنی سازی قوانین بیان کرد و افزود: فعالیت های دوره جدید مرکز پژوهش ها بر اساس 14 رویکرد تحولی انجام می شود که یکی از این رویکردها استفاده از ظرفیت های علمی حوزه علمیه قم برای نظام مسائل کشور ست.

وی با اشاره به راه اندازی دفتر قم مرکز پژوهش های مجلس گفت: در این دفتر 7 کمیته تخصصی با حضور علما و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در قم در حال شکل گیری است و در این میان از حضور حضرات آیات کعبی، میرمعزی، پارسانیا و دیگر اساتید استفاده می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده مرکز پژوهش ها از ظرفیت علمی همه کشور برای غنی سازی قوانین

استفاده مرکز پژوهش ها از ظرفیت علمی همه کشور برای غنی سازی قوانین