مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1399 ساعت 10:352021-03-05سياسي

بازی کودکانه آمریکایی ها برای مانور قدرتی شکست خورده/FATF حیله روباه های مکار است


خطیب جمعه رشت حمایت از گروه های تکفیری شکست خورده متلاشی شده و وانمود کردن بایدن بر تسلط بر اوضاع آمریکا و دنیای بین الملل را از دیگر اهداف این حملات عنوان کرد و گفت: - به گزارش خبرگزاری فارس از رشت آیت الله رسول که حیله روباه های مکار همراه با برنامه هویج و چماق است، گفت: رهبری بارها فرمودند چرا ما باید بنشینیم که کشورهای دیگر برای ما نقشه بچینند و برنامه بگذارند، اما عده ای از افراد و رجال ایرانی بازمی گویند که ممکن است نپیوستن به این تشکل روابط اقتصادی را به چالش بکشاند.

خطیب جمعه رشت با تأکید بر مقاومت ملت ایران و تحمل بر تحریم ها افزود: دوستانی که معتقد به پیوستن به FATF هستند در عرصه بین الملل چه کمکی بر ما کردند که ما بخواهیم با نسخه آن ها تصمیم بگیریم؟! فلاحتی با بیان اینکه ملت های آزادی خواه نیز به این نتیجه رسیدن که باید مقاومت را از ایران بیاموزند، گفت: در برجام هیچ چیز جز مقاومت نتوانست ما را پیش ببرد، ما هر جا مقاومت کردیم پیش رفتیم و هر جا رها کردیم آسیب دیدیم.

وی با تأکید بر نقش مقاومت و ایستادگی مردم ایران در ذلالت آمریکا بیان کرد: پیوستن به FATF خیانت دیگر است و هرکسی که چنین نسخه ای بپیچد خائن به ملت است، چراکه تنها راه ملت ایران، نظرات رهبری است باید همگان بنگریم که رهبری چه تدبیری دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازی کودکانه آمریکایی ها برای مانور قدرتی شکست خورده/FATF حیله روباه های مکار است

بازی کودکانه آمریکایی ها برای مانور قدرتی شکست خورده/FATF حیله روباه های مکار است