مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اسفند 1399 ساعت 18:052021-03-04حوادث

برادر اسیدپاش قصاص می شود


مرد میوه فروش که به اتهام اسیدپاشی مرگبار روی برادرش محاکمه شده بود با حکم دادگاه به قصاص محکوم شد.

به گزارش ایران، این حادثه خرداد سال 98 در ورامین اتفاق افتاد.

مرد جوانی به نام سهراب 30 ساله که با اسید سوخته بود به بیمارستانی در قرچک منتقل شد، همسر وی در نخستین اظهاراتش به پلیس گفت که برادرشوهرش سیاوش عامل اسیدپاشی است.

او مدعی شد، شوهرش این موضوع را به او گفته است؛ در حالی که تحقیقات در این پرونده ادامه داشت سهراب بر اثر شدت جراحات جان باخت.

همسر مقتول که از برادرشوهرش شکایت داشت، گفت: من وقتی 13 ساله بودم با همسرم ازدواج کردم.

همسرم با وانت میوه فروشی می کرد و زندگی مان را می گذراندیم.

اما حالا با مرگ شوهرم من و فرزند 6 ساله ام بدون هیچ منبع درآمدی مانده ایم و من نمی دانم چطور بعد از این فرزندم را بزرگ کنم.

با این شکایت مأموران پلیس به بررسی پرداختند.

در تحقیقات محلی مشخص شد سیاوش 40 ساله صاحب میوه فروشی در سلطان آباد است اما بارها با برادرش درگیر شده و وی را تهدید به اسیدپاشی کرده بود.

یکی از همکاران سیاوش با تأیید اختلاف بین این دو برادر گفت: سهراب با وانت میوه فروشی می کرد اما برادرش می گفت نباید مقابل مغازه میوه فروشی او بایستد چون مشتری های او کم می شوند یک بار هم شاهد درگیری آنها بودم و سیاوش برادرش را تهدید به قتل کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برادر اسیدپاش قصاص می شود

برادر اسیدپاش قصاص می شود