مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اسفند 1399 ساعت 14:352021-03-03بين الملل

آنکارا: می توانیم با مصر توافق امضاء کنیم


پس از اقدام مصر در پذیرش توافق دریایی امضاء شده میان لیبی و ترکیه، وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که آنکارا می تواند از راه مذاکره بر سر حدود دریایی با مصر توافق امضاء کند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه، امروز (چهارشنبه)، در کنفرانسی مطبوعاتی با همتای گرجستانی خود در آنکارا به احتمال امضای توافق با قاهره اشاره کرد.

به گزارش وبگاه خبری شبکه را مثبت ارزیابی کرده است.

علی رغم عدم وجود روابط دیپلماتیک میان قاهره و آنکارا، دولت مصر اخیرا مناقصه ای برای اکتشاف منابع هیدروکربنیک در دریای مدیترانه برگزار کرد که در نقشه مناقصه، مناطق غربی دریای مدیترانه طبق توافق قاهره و آتن و مناطق شرقی طبق توافق ترکیه و دولت وفاق ملی لیبی ترسیم شده است.

روزنامه ترکیه ای کاثیمیرنی اخیرا در این ارتباط گفت که اعلامیه دولت مصر درباره سنجش میزان منابع هیدروکربنیک در دریای مدیترانه نشان از تلاش قاهره برای دوری از تنش های منطقه ای ناشی از بحران جزیره قبرس دارد و این اقدام مصر یک گام عامدانه برای بازکردن باب گفت وگوهای احتمالی با ترکیه در آینده است.

انتهای پیام/م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آنکارا: می توانیم با مصر توافق امضاء کنیم

آنکارا: می توانیم با مصر توافق امضاء کنیم