مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اسفند 1399 ساعت 12:452021-03-03سياسي

10 هزار نفر از جامعه هدف سوادآموزی کردستان تحت پوشش قرار گرفتند


10 هزار و 400 نفر از جامعه هدف سوادآموزی استان تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رشید قربانی بعدازظهر امروز در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی و شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: تغییرات قابل توجهی در سطح سواد مردم استان ایجاد شده و در سنین پایین وضعیت سوادآموزی استان در حد میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: هم اکنون در سنین زیر 40 سال با میانگین کشوری برابر هستیم اما در سنین 50 سال به بالا که جزو جامعه هدف آموزش و پرورش نیست وضعیت مطلوبی نداریم.

وی با اشاره به اینکه استان در حوزه جامعه هدف 35 سال به پایین در حد مطلوبی به لحاظ سوادآموزی قرار دارد، عنوان کرد: در استان 10 هزار و 400 نفر زیرپوشش سوادآموزی قرار دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: امسال برنامه ما قرار دادن یازده هزار و 700 نفر بود که باتوجه به شرایط جامعه و شیوع ویروس کرونا این آمار بصورت صد در صدی محقق نشد.

قربانی بیان کرد: با تحت پوشش قرار گرفتن 10 هزار و 400 نفر زیرپوشش سوادآموزی استان حدود 90درصد برنامه های سوادآموزی استان محقق شد.

وی افزود: در سال گذشته کردستان جزو پنج استان موفق کشور بود که بیشترین شاخص های سوادآموزی را محقق کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 هزار نفر از جامعه هدف سوادآموزی کردستان تحت پوشش قرار گرفتند

10 هزار نفر از جامعه هدف سوادآموزی کردستان تحت پوشش قرار گرفتند