مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اسفند 1399 ساعت 07:002021-03-03سياسي

مالیات 300 واحد تولیدی به جیب البرز باز می گردد


نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد از سال آتی، مالیات بر ارزش افزوده واحدهای تولیدی و خدماتی به حساب استان محل استقرار واریز شود.

- مهدی عسگری، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در جدی در دستور کار نمایندگان استان البرز در مجلس قرار گرفت، افزود: مقرر شد از سال آتی، مالیات بر ارزش افزوده واحدهای تولیدی و خدماتی به حساب استان محل استقرار واریز شود.

این نماینده مجلس با اشاره به تاثیر این مصوبه بر افزایش درآمدهای استانی و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ها و دهیاری های استان البرز، تصریح کرد: این مسئله مهم در صحن مجلس مطرح و با نظر مثبت نمایندگان مصوب شد.

وی با اشاره به اینکه دفتر برخی از واحدهای اقتصادی بزرگ در تهران قرار دارد، اضافه کرد: فعالیت تولیدی آنها در استان البرز است و پرداخت مالیات به تهران بی عدالتی است.

عسگری یادآور شد: با این تفاسیر مجلس سازمان امور مالیاتی را مکلف کرد پرونده واحدهای تولیدی و خدماتی که محل استقرار واحد تولیدی یا خدماتی آن ها در استان محل استقرار دفتر مرکزی آنها نیست، به اداره کل امور مالیاتی استان محل استقرار ارسال کند.

گفتی است حدود 300 واحد بزرگ تولیدی در استان البرز مستقر هستند که مالیاتشان به استان تهران پرداخت می شد،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالیات 300 واحد تولیدی به جیب البرز باز می گردد

مالیات 300 واحد تولیدی به جیب البرز باز می گردد