مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 اسفند 1399 ساعت 08:252021-03-01ورزشي

چایچی: دوچرخه سواری پتانسیل درآمدزایی زیادی دارد/ در گذشته به جای حمایت از باشگاه ها، نابودشان کردند


رییس سابق سازمان تیم های ملی دوچرخه سواری گفت: دوچرخه سواری با وجود مشکلاتش، پتانسیل درآمدزایی زیادی هم دارد که باید به آنها رسید.

- مصطفی چایچی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد ثبت نام 16 نفر در انتخابات دوچرخه سواری اظهار داشت: حتما این 16 نفر این توانایی را در خود می بینند که وارد انتخابات شده اند اما این را هم باید در نظر بگیرند که شرایط از هر نظر سخت است.

وی در مورد اینکه چقدر از این افراد را می شناسید، گفت: چند نفر در دوچرخه سواری آشنا هستند اما بیشتر نفرات را به شخصه نمی شناسم به هر حال ثبت نام کرده اند مجمع دوچرخه سواری باید به آنها رأی بدهد.

پیشکسوت دوچرخه سواری عنوان کرد: همیشه بحث پول و بودجه برای پیش بردن کارها نمی تواند مطرح باشد به نظر من همان اندازه که منابع مالی اثرگذار است منابع انسانی هم مؤثر هستند.

اینکه ما از چه کسانی در کمیته ها استفاده کنیم ضرورت دارد.

نباید این طور باشد که یک نامزد فقط بگوید من پول و بودجه می آورم اما در عمل از افراد ضعیف در کنار خود استفاده کند.

چایچی در مورد اینکه گفته می شود چرا افرادی که خودشان منتقد هستند در این انتخابات شرکت نکردند گفت: من خودم یکی از منتقدین بودم اما هیچگاه به این فکر نبودم که خودم بخواهم مدیر شوم چون فعلاً خودم را در آن حد نمی بینم که ثبت نام کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چایچی: دوچرخه سواری پتانسیل درآمدزایی زیادی دارد/ در گذشته به جای حمایت از باشگاه ها، نابودشان کردند

چایچی: دوچرخه سواری پتانسیل درآمدزایی زیادی دارد/ در گذشته به جای حمایت از باشگاه ها، نابودشان کردند