مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اسفند 1399 ساعت 10:552021-02-28سياسي

ضرورت توجه به تقویت پژوهش و ایده پردازی در دانشگاه ها


نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: دانشگاه ها و مسوولان باید تلاش کنند با تدابیر لازم و کافی، پژوهش و تحقیق را به سمت پژوهش های کاربردی سوق داده و با تقویت ایده پردازی دانشجویان را در مسیر کارآفرینی ریسک پذیر، - به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه حجت الاسلام سید مهدی قریشی در آیین اختتامیه جشنواره کارآفرینی دانشگاه های پیام نور کشور که به میزبانی آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه ها و مسوولان باید تلاش کنند با تدابیر لازم و کافی پژوهش و تحقیق را به سمت پژوهش های کاربردی سوق داده و با تقویت ایده پردازی دانشجویان را در مسیر کارآفرینی ریسک پذیر، تربیت کنند.

وی افزود: یکی از نمادها و راهکار مقابله با دشمنان نظام در جنگ اقتصادی تقویت کارآفرینی در بین جوانان و دانشجویان است و دانشگاه ها باید ایده پردازی و مهارت آموزی را در بین دانشجویان گسترش دهند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه متاسفانه در کشور مشکلاتی در حوزه صنعت و اقتصاد وجود دارد، خاطرنشان کرد: مسوولان مربوطه بایستی در راستای رفع این مشکلات، از کارآفرینان حمایت کافی و وافی داشته باشند.

کامران جباری، رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی نیز، اظهار داشت: توسعه مهارت و کارآفرینی از ضرورت های دانشگاه های نسل جدید است و ورود جوانان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت توجه به تقویت پژوهش و ایده پردازی در دانشگاه ها

ضرورت توجه به تقویت پژوهش و ایده پردازی در دانشگاه ها