مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1399 ساعت 08:202021-02-27اقتصادي

در صنعت غذا یک دنیا کار روی زمین مانده داریم/بخش خصوصی باید ورود کند


فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور افتتاح شد.

- ستاری در مراسم افتتاح فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای: در صنعت غذا یک دنیا کار روی زمین مانده داریم/بخش خصوصی باید ورود کند فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز شنبه در مراسم افتتاح فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، با اشاره به اهمیت توسعه مراکز رشد و شرکت های فناورانه در کاهش وابستگی به واردات در کشور، بیان کرد: نمی توانیم با تفکر سایر دولت ها در حوزه تولید و واردات، کشور را اداره کنیم، چراکه اقلیم و شرایط آب و هوایی متفاوت است، باید به پتانسیل موجود در صنعت غذا توجه و شرکت های قوی راه اندازی کنیم.

وی ادامه داد: خط تولید شرکت های فناورانه باید بومی سازی شود و تمام طراحی های آن در داخل کشور صورت گیرد.

مهم این است مغز سیستم دست ما باشد و تمام تغییرات را با تصمیمات خود اعمال کنیم.

دکتر ستاری با اشاره به لزوم حضور شرکت هایی با طرح و ایده داخلی در پارک های علم و فناوری، تصریح کرد: تولید و تجاری سازی باید در بخش خصوصی صورت گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در صنعت غذا یک دنیا کار روی زمین مانده داریم/بخش خصوصی باید ورود کند

در صنعت غذا یک دنیا کار روی زمین مانده داریم/بخش خصوصی باید ورود کند