مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1399 ساعت 06:552021-02-27ورزشي

برنامه ویژه فدراسیون همگانی برای رفع کم تحرکی در بین مردم


فدراسیون همگانی برای رفع کم تحرکی در بین مردم برنامه ویژه ای را طراحی کرده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس، در راستای اجرای برنامه های رفع کم تحرکی بین مردم از سوی فدراسیون ورزش های همگانی که در قالب طرح ملی نشاط انجام می شود، مسابقات ورزش های الکترونیک در دو مرحله برگزار خواهد شد که مرحله نخست از 7 اسفند آغاز شده و تا 15 فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

مرحله دوم نیز از 21 فروردین تا 12 اردیبهشت برگزار می شود.

نوید آرازشی در مورد برگزاری این مسابقات و اهدافی که فدراسیون ورزشهای همگانی از اجرای آن دارد، گفت: در راستای تشویق مردم به ورزش در دوران ملی برنامه ریزی شده که برای اجرای آنها ارگان ها و دستگاه های متعددی مشارکت دارند تا بتوانیم این طرح را به بهترین شکل ممکن اجرا کنیم.

سرپرست سازمان ورزش های تفریحی و رقابتی ادامه داد: مخاطب این طرح جمعیت 32 میلیون نفری از کاربران بازی های الکترونیک هستند که اصولاً فعالیت بدنی ندارند و هموار این فشار و انتقاد به آنها وارد بوده که به دلیل استفاده از بازی های الکترونیک از فعالیت های بدنی دور بوده اند.

وی ادامه داد: به همین منظور برگزاری مسابقات ویژه این کاربران را طراحی کرده ایم که در دو بخش حرفه ای و آماتور برگزار خواهد شد تا بتوانیم از پتانسیل آنها بهره ببریم و زمینه انجام فعالیت های ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ویژه فدراسیون همگانی برای رفع کم تحرکی در بین مردم

برنامه ویژه فدراسیون همگانی برای رفع کم تحرکی در بین مردم