مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1399 ساعت 06:352021-02-27سياسي

واکسیناسیون تطهیرکنندگان بهشت زهرا (س) به کجا رسید؟


عضو هیأت رییسه شورای شهر تهران با بیان اینکه تا این لحظه هنوز واکسیناسیون تطهیرکنندگان بهشت زهرا (س) انجام نگرفته است، گفت: این موضوع باید در اولویت وزارت بهداشت باشد.

- زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رییسه شورای شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره زمان زمان واکسیناسیون تطهیرکنندگان و پرسنل بهشت زهرا اظهارداشت: سعید نمکی، وزیر بهداشت اخیرا اعلام کرد که این موضوع مد نظر وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا است و بزودی آغاز می شود ولی تا این لحظه هنوز اقدامی صورت نگرفته و امیدواریم هرچه زودتر محقق شود.

وی افزود: از ابتدای شیوع کرونا اقدامات زیادی بدون هیچ خللی جهت تطهیر، تغسیل و کفن و دفن متوفیان کرونا در بهشت زهرا (س) صورت گرفته و لازم است هرچه سریع تر واکسیناسیون تطهیرکنندگان  و این گروه پرخطر نیز انجام گیرد.

عضو هیأت رییسه شورای شهر تهران همچنین درباره سرانجام پرونده دو شهردار دستگیر شده تهران گفت: این دو شهردار هنوز بازداشت اند و پرونده آنها در دست بررسی است.

به گزارش فارس، هفته گذشته سعید نمکی وزیر بهداشت در برنامه ای با انتقاد از بی توجهی برخی به موضوع کرونا گفت؛ مرا وزیر مرده شورخانه صدا بزنید که این موضوع با واکنش شورای شهری ها همراه شد و از وزیر بهداشت خواسته شده ضمن تجلیل از کارکنان بهشت ز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکسیناسیون تطهیرکنندگان بهشت زهرا (س) به کجا رسید؟

واکسیناسیون تطهیرکنندگان بهشت زهرا (س) به کجا رسید؟