مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اسفند 1399 ساعت 08:052021-02-26سياسي

ان شاءالله با انتخاب افراد کارآمد در انتخابات 1400 تبعیض و فساد از کشور رخت ببندد


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرضیه وحید دستجردی در همایش بانوان جبهه انقلاب ، که با عنوان بانوان در آیینه انتخابات 1400 صبح امروز جمعه برگزار شد، - رییس شورای مشورتی کمیته بانوان جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه زنان نیمی از جامعه هستند که نیمی دیگر را در دامان خود پرورش می دهند، تاکید کرد: امروز زنان بایستی جایگاه و نقش خود را در جامعه پیدا کرده و مسئولیت خود را نسبت به جامعه ایفا کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرضیه وحید دستجردی در همایش بانوان جبهه انقلاب ، که با عنوان بانوان در آیینه انتخابات 1400 صبح امروز جمعه برگزار شد، بیان کرد: همه ما در سنوات گذشته از برکات وجود جامعه روحانیت مبارز بسیار بهره بردیم.

جامعه روحانیت مبارز بعد از پیروزی انقلاب در امور مذهبی، سیاسی و اجتماعی نقش ویژه ای داشته و حتی تلاش ها و زحمات این جامعه در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشت.

وی در ادامه اظهار کرد: بسیاری از بزرگان که در راس کشور هستند از اعضای جامعه روحانیت مبارز بودند.

ما امروز بایستی به عنوان زنان، جایگاه و نقش خود را در جامعه پیدا کرده و وظیفه خود را اجرایی کنیم.

چندی پیش چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی را پشت سر گذاشتیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ان شاءالله با انتخاب افراد کارآمد در انتخابات 1400 تبعیض و فساد از کشور رخت ببندد

ان شاءالله با انتخاب افراد کارآمد در انتخابات 1400 تبعیض و فساد از کشور رخت ببندد