مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1399 ساعت 16:302021-02-25سياسي

بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد خالی از سکنه شده اند


در بسیاری از استان ها دنبال تکمیل آزاد راه ها هستند ولی در کهگیلویه و بویراحمد هنوز برخی روستاها از داشتن جاده مناسب محروم هستند.

- نماینده بویراحمد در مجلس گفت: بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد خالی از سکنه شده اند.

به گزارش ایلنا از یاسوج، در آیینی با حضور مسئولان استانی از جمله نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه فتح و دیگر مسئولان استانی، تقاطع حادثه خیز یاسوج به سمیرم کیلومتر 2 الی شش این محور کلنگ زنی شد.

نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون با تاکید بر نقش محوری حمل و نقل اعم از ریلی، زمینی و هوایی در توسعه همه جانبه، افزود: در بسیاری از استان ها دنبال تکمیل آزاد راه ها هستند ولی در کهگیلویه و بویراحمد هنوز برخی روستاها از داشتن جاده مناسب محروم هستند.

مهدی روشنفکر یکی از مهمترین مطالبات و خواسته موکلین خود را داشتن راه ارتباطی مناسب عنوان کرد و گفت: انتظار می رود وزارت راه و شهرسازی با همکاری و رایزنی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و دیگر نهادها برای احداث راه های روستایی در شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون اهتمام داشته باشد.

وی ساماندهی ورودی شهرها بویژه یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد را ضروری دانست و ادامه داد: چهارخطه کردن جاده یاس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد خالی از سکنه شده اند

بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد خالی از سکنه شده اند