مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1399 ساعت 06:552021-02-25سياسي

پدرخوانده هایی که دنیا را بهشت کردند


حاج «محمد بختیاری» با ساختمان 9واحدی که برای زوج های جوان وقف کرد،تا امروز توانسته برای 171 زوج جوان کم بضاعت، پدری کند و گره از کار ازدواج شان باز کند.

- گروه جامعه خبرگزاری فارس- مریم شریفی؛ راست گفته آن نویسنده خوش ذوق که؛ آدم هایی هستند در زندگی تان، چگالی وجودشان بالاست.

افکار، حرف زدن، رفتار، محبت داشتنشان و هر جزیی از وجودشان، امضادار است.

ردپا حک می کنند اینها روی دل و جانت.

بس که بلدند باشند.

این آدم ها را باید قدر بدانی.

آدم هایی هستند که به هر گوشه از زندگی ات نگاه می کنی، می بینی قبل از تو آمده اند، آباد کرده اند، سر و سامان داده اند و رفته اند؛ بی ادعا و بی سر و صدا، آنقدر بی سر و صدا که گاه فراموش می کنی حضورشان را یا بهتر بگویم غفلت می کنی از بودنشان.

اما آنها همچنان سایه محبت بی دریغشان را بر سر تو و زندگی ات نگه می دارند، بی آنکه خسته شوند، برنجند یا انتظار جبران داشته باشند.

انگار در دنیا هیچ کسب و کاری ندارند جز محبت و ازخودگذشتگی.

از من بپرسی، می گویم پدرها، با فاصله بسیار زیاد از دیگران، بر صدر فهرست چنین آدم هایی در زندگی ما جای دارند، آن ها که درست از اولین لحظه پدر شدن، آگاهانه تصمیم می گیرند دیگر برای خود زندگی نکنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پدرخوانده هایی که دنیا را بهشت کردند

پدرخوانده هایی که دنیا را بهشت کردند