مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1399 ساعت 06:252021-02-24اقتصادي

گوسفندهای اسپانیایی به سرخه رسیدند


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از ورود دام های وارداتی از اسپانیا به شهرستان سرخه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مصطفی شاه حسینی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: گوسفندان پرتولید وارداتی از نژاد آصف هستند که از اسپانیا توسط شرکت ویرا به پرور وارد استان سمنان شده است.

وی گفت: این شرکت دارای پروانه دو هزار رأسی گوسفند داشتی پر تولید است که در مرحله نخست یک هزار و 600 رأس از گوسفند نژاد آصف را وارد کرده و مابقی در آینده نزدیک وارد می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برخی از ویژگی های این گوسفند وارداتی گفت: این گوسفند نژاد شیری با میانگین تولید شیر سالانه 600 لیتر و دوقلوزایی 1.

6 درصد است؛ این شرکت از گوسفندهای وارداتی خود می تواند سالانه یک هزار و 200 تن شیر با مجموع درصد چربی و پروتیین 12 درصد تولید کند.

شاه حسینی گفت: میانگین شیر تولیدی در گوسفندهای بومی ایران بین 80 تا 100 کیلوگرم شیر است.

وی بیان کرد: این گوسفند وارداتی نژاد آصف نژاد شیری بوده و از تلاقی نژادهای آواسی با ایست فریزین حاصل می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: با توجه به ظرفیت این نژاد در میزان شیردهی، می تواند منجر به افزایش شیر شده و کمبود شیر و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گوسفندهای اسپانیایی به سرخه رسیدند

گوسفندهای اسپانیایی به سرخه رسیدند