مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1399 ساعت 05:402021-02-24پزشكي

24 ساعت بدون فوتی کرونا در یزد


سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: خوشبختانه طی شبانه روز گذشته استان یزد فاقد فوتی کرونا بوده است ولی همچنان آمار بستری های کرونا در این استان سه رقمی است.

- ایسنا/یزد سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: خوشبختانه طی شبانه روز گذشته استان یزد فاقد فوتی کرونا بوده است ولی همچنان آمار بستری های کرونا در این استان سه رقمی است.

دکتر ابراهیم سلمانی در ادامه گفت: طی شبانه روز گذشته 30 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری و براساس معیارهای تشخیصی، 43 بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

وی با بیان این که متاسفانه در روزهای پایانی سال، شاهد عادی انگاری این ویروس از سوی مردم هستیم، تاکید کرد: اگر این روند همچنان ادامه یابد، شاهد اعمال محدودیت های بیشتر و بازگشت روزهای سیاه کرونایی خواهیم بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، سلمانی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر 157 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 51 نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

24 ساعت بدون فوتی کرونا در یزد

24 ساعت بدون فوتی کرونا در یزد