مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1399 ساعت 17:052021-02-22اقتصادي

فولاد مبارکه بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید دارد


مدیرعامل فولادمبارکه با بیان اینکه شرکت فولادمبارکه همیشه بالاتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کند، گفت: پروژه نورد گرم 2 نیاز تمام صنایع را تامین می کند.

- ایسنا/اصفهان مدیرعامل فولادمبارکه با بیان اینکه شرکت فولادمبارکه همیشه بالاتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کند، گفت: پروژه نورد گرم 2 نیاز تمام صنایع را تامین می کند.

حمیدرضا عظیمیان در میزگرد تخصصی تعاملات دو حوزه فولاد و سنگ آهن، چالش ها و راهکارهای صادرات در دوره پسا ترامپ، اظهار کرد: وقتی اسم فولاد مبارکه به میان می آید به عنوان تولیدکننده ورق و تامین کننده انواع ورق از آن یاد می شود، همچنین از آنجایی که رسالت صنعت سازی به فولاد مبارکه واگذار شده، این شرکت باید نیازهای کشور را تامین کند.

وی با بیان اینکه پروژه نفت گوره به جاسک، استراتژیکترین پروژه دولت است، افزود: وزیر نفت اعلام کرد به دلیل تحریمها این فولاد خاص به ایران فروخته نشد، اما در سال 97 و 98 گروه مشترک کارشناسان رومانایی و شرکت نفت و فولاد مبارکه با کمک یکدیگر توانستیم این فولاد را تولید کنیم.

به گزارش ایسنا، مدیر عامل فولاد مبارکه ادامه داد: اکنون 450 هزارتن از این نوع فولاد تولید و در اختیار فولاد اکسین، نصاب و لوله ساز قرار گرفته و هزار کیلومتر آن انجام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فولاد مبارکه بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید دارد

فولاد مبارکه بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید دارد