مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1399 ساعت 11:152021-02-22سياسي

مجلس نشان داد که با رییس جمهور تعارف ندارد


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ارسال شکایت مجلس از دولت به دلیل عدم اجرای قانون لغو تحریم ها نشان دهنده آن بود که مجلس با هیچ فردی حتی رییس جمهور تعارف ندارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمود احمدی بیغش در جلسه علنی عصر امروز مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی، گفت: لازم است از نمایندگان مجلس قدردانی کنیم که صبح امروز گزارش تخلف دولت از اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را به قوه قضاییه ارسال کردند و نشان دادند که مجلس با کسی حتی شخص اول اجرایی کشور یعنی رییس جمهور تعارف ندارد.

وی افزود: با هر کسی که به مردم دهن کجی کند باید برخورد قاطع شود و مصوبه صبح امروز مجلس بسیار ضروری بود.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی از ابتدای کار خود باید ضمن تعامل با دولت، اقتدار خود را هم حفظ می کرد.

بیش از 200 نفر از نمایندگان طرح سوال از رییس جمهور را امضاء کردند و سوال این است که امضای آنان کجا گم شد؟ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: درست است که امروز مجلس شکایت خود از دولت را به قوه قضاییه ارسال کرد اما نفس عمل دولت بدتر از اصل کارش بود و مجلس به دلیل دهن کجی حسن روحانی به مردم ایران باید اقدامات لازم را انجام دهد تا با رییس جمهور، وزیر امور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجلس نشان داد که با رییس جمهور تعارف ندارد

مجلس نشان داد که با رییس جمهور تعارف ندارد