مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1399 ساعت 09:302021-02-22سياسي

امکان استعلام مکاتباتی سایر دستگاه ها از تامین اجتماعی به صورت برخط


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با تکمیل طرح 3070 اقدامی اصولی برای ارتقاء سامانه های الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی صورت می گیرد و با توسعه این خدمات استعلام مکاتباتی سایر دستگاه ها از تامین اجتماعی نیز به صورت برخط قابل انجام خواهد بود.

- مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با تکمیل طرح 3070 اقدامی اصولی برای ارتقاء سامانه های الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی صورت می گیرد و با توسعه این خدمات استعلام مکاتباتی سایر دستگاه ها از تامین اجتماعی نیز به صورت برخط قابل انجام خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی سالاری در جلسه هفتگی بررسی وضعیت خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی که با عنوان طرح 3070 درحال اجرا است؛ اظهار کرد: سرویس های 30 گانه ای که در طرح 3070 برای غیرحضوری شدن آنها برنامه ریزی کرده ایم را طی هفته های آینده تکمیل خواهیم کرد اما پایش و ارتقاء دائمی این سرویسها و رفع مشکلات احتمالی فرآیندی دائمی است.

سالاری افزود: از امروز هر کدام از استانها مسئولیت بررسی دقیق و همه جانبه شرایط یکی از سرویس های غیرحضوری را برعهده خواهند گرفت و مدیران استانها به عنوان مطالبه گر و مسئول پیگیری برای رفع اشکالات و ارتقاء این سرویس ها مسئولیت بسیار مهمی برعهده دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امکان استعلام مکاتباتی سایر دستگاه ها از تامین اجتماعی به صورت برخط

امکان استعلام مکاتباتی سایر دستگاه ها از تامین اجتماعی به صورت برخط