مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1399 ساعت 09:152021-02-21اقتصادي

90 درصد هتل های کرمانشاه با کمتر از 10 درصدِ ظرفیت فعالند


نایب رییس اتحادیه هتلداران کرمانشاه گفت: حدود 90 درصد هتل ها و میهمانپذیرهای کرمانشاه تنها با کمتر از 10 درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند.

- ایسنا/کرمانشاه نایب رییس اتحادیه هتلداران کرمانشاه گفت: حدود 90 درصد هتل ها و میهمانپذیرهای کرمانشاه تنها با کمتر از 10 درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند.

سیروس گل عنبر در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به خسارت سنگین کرونا به هتل های کرمانشاه، اظهارکرد: از اواخر سال گذشته که بیماری کرونا شیوع پیدا کرد، هتل های کرمانشاه متحمل خسارات سنگینی شده اند.

وی تصریح کرد: این مراکز جز در یک مقطع کوتاه در تابستان، در سایر اوقات شرایط خوبی نداشته اند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده اند.

نایب رییس اتحادیه هتلداران کرمانشاه افزود: در حال حاضر هم حدود 90 درصد هتل ها و میهمان پذیرهای کرمانشاه با کمتر از 10 درصد ظرفیتشان فعالیت می کنند و برخی از آنها طی هفته های اخیر حتی یک مسافر هم نداشته اند.

وی در ادامه با بیان اینکه هتل های کرمانشاه نیازمند حمایت مسئولین هستند، افزود: برخی از این مراکز اقامتی مقروض هستند و مشکلات مالی زیادی دارند، البته دولت برای کمک به این واحدها تسهیلاتی در نظر گرفته، اما خود این تسهیلات هم به یک معضل تبدیل شده، چراکه برای دریافت آن سخت گیری های زیادی از طرف بانک ها وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

90 درصد هتل های کرمانشاه با کمتر از 10 درصدِ ظرفیت فعالند

90 درصد هتل های کرمانشاه با کمتر از 10 درصدِ ظرفیت فعالند