مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1399 ساعت 12:352021-02-17سياسي

دادستان ایلام: جلوگیری از تعطیلی 16 واحد تولیدی


از ابتدای سال تا کنون 96 جلسه جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال برگزار شده و از تعطیلی 16 واحد تولیدی نیز جلوگیری شده است.

- افشار خسروی زاد عصر امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: در پی فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و همچنین بخشنامه و دستورالعمل های صادره از سوی ریاست قوه قضاییه و دادستانی کل کشور در خصوص پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال، جلسات متعددی با حضور دستگاه های متولی و بانک های عامل در کارگروه ویژه حمایت از تولید از ابتدا سال 1399 جهت جلوگیری از تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی و همچنین بازگرداندن برخی از واحدهای راکد به چرخه تولید برگزار شده است.

وی افزود: در راستای تحقق بخشیدن به منویات رهبری با پیگیری های صورت گرفته امحال تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه با این پیگیری ها از تعطیلی 16 واحد تولیدی جلوگیری شده است.

تشکیل 96جلسه جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی دادستان ایلام با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون 96 جلسه با حضور ادارات و بانک های عامل جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال برگزار شده است، گفت: واحدهای تولیدی سپهر نیلگون، فدک سبز، مرغداری مرادخانی، کوشاب غرب، کشتارگاه دره شهر، کارخانه الکل بدره، کودشیمیایی دهلر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادستان ایلام: جلوگیری از تعطیلی 16 واحد تولیدی

دادستان ایلام: جلوگیری از تعطیلی 16 واحد تولیدی