مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1399 ساعت 10:002021-02-17پزشكي

129 زنجانی در بیمارستان با کرونا مبارزه می کنند


در حال حاضر 129 فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان زنجان تحت مراقبت و بستری هستند و طی 24 ساعت گذشته نیز 6 مورد مثبت بستری در این استان به ثبت رسیده است.

- ایسنا/زنجان در حال حاضر 129 فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان زنجان تحت مراقبت و بستری هستند و طی 24 ساعت گذشته نیز 6 مورد مثبت بستری در این استان به ثبت رسیده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، طبق آخرین آمار کرونا در استان زنجان، امروز (29 بهمن ماه) 129 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که طی 24 ساعت گذشته، موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان های استان زنجان 6 مورد بوده است.

از زمان شیوع کرونا تاکنون بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان 19 هزار و 586 نفر و موارد مثبت بستری بر اساس یافته های آزمایشگاهی در این بازه زمانی 6905 مورد بوده است.

همچنین طی 24 ساعت گذشته متاسفانه یک بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داد و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون نیز مجموع بیماران فوت شده در استان به 1156 نفر رسیده است.

طی 24 ساعت گذشته 86 مورد مثبت سرپایی شناسایی شده و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 38 هزار و 878 مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته های آزمایشگاهی به بیماری کرونا مبتلا شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

129 زنجانی در بیمارستان با کرونا مبارزه می کنند

129 زنجانی در بیمارستان با کرونا مبارزه می کنند