مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1399 ساعت 08:102021-02-17سياسي

ارسال 180 مقاله به اولین کنفرانس بین المللی روایت شناسی عربی


رییس دانشگاه خوارزمی با تاکید بر ضرورت انجام مطالعات علمی در حوزه روایت شناسی و ادبیات داستانی گفت: آثار ادبی در حوزه ادبیات داستانی منعکس کننده فرهنگ و هویت ملت ها است و ما در روزگار کنونی بیش از پیش به چنین شناختی نیازمند هستیم.

- رییس دانشگاه خوارزمی با تاکید بر ضرورت انجام مطالعات علمی در حوزه روایت شناسی و ادبیات داستانی گفت: آثار ادبی در حوزه ادبیات داستانی منعکس کننده فرهنگ و هویت ملت ها است و ما در روزگار کنونی بیش از پیش به چنین شناختی نیازمند هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر عزیزالله حبیبی در اولین کنفرانس بین المللی روایت شناسی عربی ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: روایت و روایتگری بخشی مهمی از فرهنگ و هویت انسان ها را تشکیل می دهد.

زندگی بشر بدون روایت قابل تصور نیست.

خداوند متعال آموزش و تربیت انسانها را با روایتگری داستان های گذشتگان در قرآن کریم پیش روی ما قرار داده است و روایت داستانی جایگاه ویژه ای در ادبیات ملل یافته است و سهم مهمی از ادبیات جهان را به خود اختصاص داده است.

ادبیات داستانی امروز روایتگر باورها، شادی ها، غم ها، مشکلات و آرزوهای جامعه بشری است .

وی افزود: آشنایی با ساختار ها، روش ها، تکنیک ها و صنعت روایتگری نقش مهمی در تعامل میان ملت ها ایفا می کند و زبان و ادبیات فارسی و عربی پیوند های دیرینه ای با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال 180 مقاله به اولین کنفرانس بین المللی روایت شناسی عربی

ارسال 180 مقاله به اولین کنفرانس بین المللی روایت شناسی عربی