مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1399 ساعت 11:152021-02-14اقتصادي

مزارع گندم خراسان شمالی در مقابل سن گندم کم می آورد


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سن گندم در مزارع گندم و جوی این استان نسبت به کشت پاییزه سال گذشته افزایش می یابد.

- ایسنا/خراسان شمالی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سن گندم در مزارع گندم و جوی این استان نسبت به کشت پاییزه سال گذشته افزایش می یابد.

محمد رضایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش دمای هوا طی یکی دو هفته گذشته و ادامه روند افزایش دما طی هفته آینده اظهارکرد: این امر سبب می شود تا یخ بندان در استان نداشته باشیم.

وی افزود: طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی طی 20 روز ابتدایی اسفندماه نیز دمای هوا تا منفی سه درجه سانتی گراد در استان خواهد رسید که این سرما نیز تاثیری در بروز یخبندان نخواهد داشت بنابراین نگران بروز و خیز سن گندم در مزارع استان هستیم.

رضایی ادامه داد: علاوه بر آن طی سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان بارندگی ها در استان 40 تا 45 درصد کاهش یافته است و همین امر نیز موجب می شود تا گندم و جو از لحاظ دوره رشد عقب تر باشند.

وی با بیان اینکه سن گندم گرما پسند است، تصریح کرد: گرمای کنونی هوا موجب می شود تا فعالیت این آفت به جلوتر افتد، سن از کوه ها به سمت مزارع ریزش پیدا کند و حتی مرحله جفت گیری و پورگی نیز زودتر انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مزارع گندم خراسان شمالی در مقابل سن گندم کم می آورد

مزارع گندم خراسان شمالی در مقابل سن گندم کم می آورد