مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1399 ساعت 10:402021-02-14اقتصادي

افزایش قیمت مرغ به بهانه کمبود نهاده های دامی در اردبیل ممنوع است

افزایش قیمت مرغ به بهانه کمبود نهاده های دامی در اردبیل ممنوع است

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: واحدهای مرغداری اردبیل حق افزایش قیمت عرضه مرغ در بازار را به بهانه کمبود و یا گرانی نهاده های مرغی مرغداری ها ندارند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسین وطن دوست پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از سالن کشتارگاه مرغ در اردبیل با بیان اینکه دولت در تأمین نهاده های مرغی مرغداری ها مشکلی ندارد، اظهار کرد: در همین راستا واحدهای مرغداری اردبیل حق افزایش قیمت عرضه مرغ در بازار را به بهانه کمبود و یا گرانی نهاده های مرغی مرغداری ها ندارند.

وی کمبود عرضه روزانه مرغ در اردبیل را رد کرد و گفت: واحدهای تولیدی گوشت مرغ در اردبیل روزانه بالغ بر 100 تن گوشت مرغ از کشتارگاه روانه بازار می کنند و هیچگونه کمبودی در عرضه این محصول نداریم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل به خروج مرغ زنده و کشتار از استان اردبیل اشاره کرد و افزود: طبق تصمیم ستاد تنظیم بازار استان اردبیل خروج مرغ مازاد بر نیاز داخل استان اردبیل صرفاً منوط به مجوزهای قانونی است و در راستای اجرای این تصمیم نیروی انتظامی همکاری می کند.

وطن دوست به ایجاد تناسب در مراحل تولید گوشت مرغ از مرحله جوجه ریزی تا کشتارگاه را ضروری عنوان کرد و گفت: دستگاه های متولی بر نظارت قیمت در تمام این مراحل به جد حضور داشته و بازار را کنترل می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش قیمت مرغ به بهانه کمبود نهاده های دامی در اردبیل ممنوع است

افزایش قیمت مرغ به بهانه کمبود نهاده های دامی در اردبیل ممنوع است