مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1399 ساعت 11:552021-02-13اقتصادي

افزایش 12 درصدی مشارکت های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی


مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی از افزایش 12 درصدی مشارکت مردمی این اداره کل خبر داد و افزود: مشارکت مردمی یک بازوی قدرتمند برای بهزیستی به شمار می رود.

- به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در طول 8 سال گذشته مراکز توانبخشی با رشد 50 درصدی و افزایش ارائه خدمات به معلولین همراه بوده است بیان کرد: خدمت گیرندگان از خدمات مشاوره ژنتیکی در طول 8 سال نسبت به سال های گذشته با رشد 63 درصدی همراه بوده است.

فرگل صحاف به رشد 76 درصدی اشتغال و تثبیت شغلی تأکید کرده و افزود: تمامی این خدمات در راستای توانمندسازی مددجویان و معلولین انجام می گیرد.

وی یادآور شد: اداره کل بهزیستی از سال 1359 تشکیل شده از 16 سازمان، نهاد و ارگان می باشد که هدف آن ارتقای تدابیر، خدمات و حمایت هایی با تکیه بر مشارکت مردمی است.

وی هدف نهایی در بهزیستی را توانمند سازی مددجویان و معلولان عنوان کرده و گفت: توانمند سازی راه های مختلفی را در بر می گیرد که یکی از آنها تأمین مسکن مددجویان است که در طول یک سال مشارکت در ساخت حدود 500 واحد مسکونی برای خانواده های دو معلول و بیشتر با همکاری بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان و… تکمیل و 400 واحد مسکونی به مددجویان تحویل داده شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 12 درصدی مشارکت های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی

افزایش 12 درصدی مشارکت های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی