مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1399 ساعت 14:102021-02-09اقتصادي

برداشت مرکبات در گیلان 10 درصد افزایش یافت


رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پایان برداشت مرکبات در گیلان خبر داد و گفت: باغداران 10 درصد نسبت به سال پیش بیشتر مرکبات برداشت کرده اند.

- مسعود الماسی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت از پایان برشدات مرکبات در گیلان خبر داد و اظهار کرد: کشاورزان گیلانی امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد بیشتر مرکبات برداشت کردند.

وی با بیان اینکه 90 درصد مرکبات برداشت شده در باغات گیلان پرتقال بوده، افزود: 90 درصد ارقام مرکبات باغ های گیلان پرتقال از نوع تامسون خونی و محلی، پنج درصد نارنگی و بقیه نیز سایر مرکبات شامل نارنج، گریپ فروت، ، املش و لنگرود است.

وی بر لزوم تغذیه باغات و همچنین آفات کشی در آن از سوی کشاورزان تأکید کرد و گفت: کشاورزان می توانند بعد از برداشت محصول درزمینهٔ تغذیه باغات و مبارزه با آفات مرکبات به مراکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه و راهنمایی لازم را دریافت کنند.

انتهای پیام/3389


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت مرکبات در گیلان 10 درصد افزایش یافت

برداشت مرکبات در گیلان 10 درصد افزایش یافت