مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1399 ساعت 11:052021-02-06سياسي

مقام روس: تاجیکستان متحد قابل اعتماد روسیه در آسیای مرکزی است


وزیر دفاع تاجیکستان و فرمانده ستاد مرکزی نیروهای مسلح روسیه در شهر دوشنبه با یکدیگر دیدار و موضوع برگزاری تمرینات مشترک نظامی در سال جاری میلادی را بررسی کردند.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، الکساندر لاپین فرمانده ستاد مرکزی نیروهای مسلح روسیه در سفر کاری به تاجیکستان با شیرعلی میرزا وزیر دفاع این کشور دیدار و گفت وگو کرد.

در جریان این ملاقات در مورد سازماندهی برنامه های مشترک عملیاتی و تمرینات نظامی در قلمرو روسیه و تاجیکستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

لاپین در سخنانی اظهار داشت: امروز روسیه به تاجیکستان تجهیزات نظامی را تحویل داد و نظامیانی که از این تجهیزات استفاده خواهند کرد، توسط متخصصان روس آموزش خواهند دید.

بنابر سخنان وی، این کشور از سال 2014 میلادی تاکنون بیش از 7 هزار متخصص به نیروهای مسلح تاجیکستان آموزش داده است.

وی افزود: امسال نیز آموزش گروه دیگری از نیروهای مسلح تاجیکستان، 140 تانکیست و 70 نفر متخصص خمپاره انداز در میدان لاهور آغاز شده است.

لاپین در پایان این ملاقات از وزیر دفاع تاجیکستان برای فعالیت های مشترک و سهم قابل توجه در توسعه روابط نظامی دوجانبه ابراز تشکر کرد.

قبل از این، وزارت دفاع روسیه به صورت رایگان بیش از 40 قطعه مهندسی و تجیهزات ویژه نظامی را به نیروهای مسلح تاجیکستان اعطا کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام روس: تاجیکستان متحد قابل اعتماد روسیه در آسیای مرکزی است

مقام روس: تاجیکستان متحد قابل اعتماد روسیه در آسیای مرکزی است