مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1399 ساعت 11:002021-02-06فرهنگي

«خط فرضی»؛ فیلمی که در حد ایده باقی مانده است


دو منتقد سینمایی در نقد فیلم «خط فرضی» انتخاب دم دستی بازیگران، آغاز دیرهنگام حوادث فیلم، ناتوانی کارگردان در تبدیل یک مسئله شخصی به یک مشکل و باقی ماندن داستان فیلم در حد یک ایده را از جمله نقاط ضعف این فیلم برشمردند.

- ایسنا/خراسان رضوی دو منتقد سینمایی در نقد فیلم خط فرضی انتخاب دم دستی بازیگران، آغاز دیرهنگام حوادث فیلم، ناتوانی کارگردان در تبدیل یک مسئله شخصی به یک مشکل و باقی ماندن داستان فیلم در حد یک ایده را از جمله نقاط ضعف این فیلم برشمردند.

دانوش یزدان پناه در گفت وگوی اینستاگرامی جشنواره فیلم فجر پردیس سینمایی اطلس مشهد با انتقاد از روند داستانی خط فرضی ، اظهار کرد: اگرچه این فیلم علی مصفا را به عنوان تهیه کننده و مانی حقیقی را به عنوان مشاور در کنار خود دارد، اما احساس می کنم صمدی خیلی به داستان نپرداخته و داستان فیلم فقط در حد یک ایده باقی مانده است.

وی ادامه داد: خط فرضی از نظر من یک فیلم متوسط رو به پایین است و ایده آن برای ساخت فیلم کوتاه مناسب است، اما از نظر زمانی ارتقا پیدا کرده و تبدیل به فیلم سینمایی شده است.

جریانی در سینما راه افتاده که معتقدند یک صحنه نباید لزوما معنایی را در جای دیگری تداعی کند، اما این نکته را فراموش نکنید که شما در فیلم های امروز اگر چنین صحنه هایی را می بیند، آن صحنه دارد چیزی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«خط فرضی»؛ فیلمی که در حد ایده باقی مانده است

«خط فرضی»؛ فیلمی که در حد ایده باقی مانده است