مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1399 ساعت 10:102021-02-06بين الملل

برطرف کردن مشکل اشتغال میلیون ها بیکار چالش جدی دولت بایدن


طی شبی که گذشت دولت بایدن تلاش کرد تا شرایط را برای اجرای یک بسته کمک اقتصادی بزرگ هموار کند تا بتواند در این مسیر با یکی از بزرگ ترین چالش هایی که دولت وی در شرایط کنونی با آ ن روبروست دست و پنجه نرم کند.

- به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شب گذشته جو بایدن، رییس جمهور جدید آمریکا، تلاش های بیشتری را در راستای اجرای یک بسته کمک اقتصادی بزرگ در راستای مقابله با تبعات شیوع ویروس کرونا در پیش گرفت.

یکی از بزرگ ترین چالش هایی که دولت بایدن با آن در شرایط کنونی دست و پنجه نرم می کند این است که چگونه اقتصاد آمریکا می تواند میلیون ها نفری که شغل خود را به خاطر کرونا از دست داده اند دوباره به سر کار بازگرداند.

بر اساس گزارش وزارت کار آمریکا که شب گذشته منتشر شد اقتصاد این کشور در ماه ژانویه توانسته تنها 49 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کند.

علی رغم این نکته که تا حد کمی مثبت است، اما آمارهای ارائه شده نشان می دهد که روند بهبود اوضاع اشتغال در آمریکا تقریبا متوقف شده و پیشرفت کمی در مسیر پر کردن شکاف ایجاد شده بین افراد بیکار و بازار اشتغال حاصل شده است.

بایدن شب گذشته در کاخ سفید گفت: با این روند 10 سال طول خواهد کشید تا ما به روند اشتغال کامل بازگردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برطرف کردن مشکل اشتغال میلیون ها بیکار چالش جدی دولت بایدن

برطرف کردن مشکل اشتغال میلیون ها بیکار چالش جدی دولت بایدن