مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 بهمن 1399 ساعت 15:152021-02-03بين الملل

تمدید پیمان استارت 3 بین مسکو و واشنگتن رسما وارد فاز اجرایی شد


روسیه و آمریکا امروز، چهارشنبه از آغاز اجرای تصمیم تمدید پیمان کاهش سلاح های استراتژیک هجومی استارت 3 به مدت پنج سال خبر دادند.

- تمدید پیمان "استارت 3" بین مسکو و واشنگتن رسما وارد فاز اجرایی شد روسیه و آمریکا امروز، چهارشنبه از آغاز اجرای تصمیم تمدید پیمان کاهش سلاح های استراتژیک هجومی "استارت 3" به مدت پنج سال خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه راشاتودی، وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد، امروز یادداشت هایی با سفارت آمریکا در مسکو در زمینه تکمیل تدابیر داخلی بحران اجرای توافقنامه امضا شده بین دو کشور در زمینه تمدید پیمان استارت 3 رد و بدل شد.

در این بیانیه اشاره شده است تصمیم اجرای تمدید پیمان نیواستارت یا استارت 3 با همان چارچوب اصلی و هیچ تغییری از امروز تا پنجم 2026 ادامه خواهد داشت.

وزارت خارجه روسیه اشاره کرد: تماس تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه و جو بایدن، همتای آمریکایی در 26 ژانویه نقش اصلی در دستیابی به این توافق ایفا کرد.

در این بیانیه تاکید شد: تمدید این پیمان اجازه تضمین حفظ سازوکار محوری برای حمایت از ثبات استراتژیک و ادامه اجرای آن براساس برابری در کاهش زرادخانه موشکی هسته ای هر دو طرف می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمدید پیمان استارت 3 بین مسکو و واشنگتن رسما وارد فاز اجرایی شد

تمدید پیمان استارت 3 بین مسکو و واشنگتن رسما وارد فاز اجرایی شد