مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1399 ساعت 05:102021-02-02سياسي

به زودی، نهایی شدن لایحه رتبه بندی معلمان در دولت


معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اعلام این خبر که لایحه رتبه بندی بر اساس مفاد ماده 63 قانون برنامه ششم تدوین و به دولت ارائه و در کمیسیون علمی تصویب و به زودی در صحن دولت مطرح و به مجلس تقدیم خواهد شد گفت: - به گزارش تابناک ، علی الهیار ترکمن در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت تصویب لایحه رتبه بندی فرهنگیان اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه موظف هستیم علاوه بر سازوکارهای قانون مدیریت خدمات شرایط رتبه بندی فرهنگیان را فراهم کنیم تا بر اساس سه بعد صلاحیت عمومی، صلاحیت تخصصی و صلاحیت حرفه ای در رتبه هایی قرار گرفته و بر اساس آن مشوق مالی و غیرمالی دریافت کنند.

وی افزود: باید از طریق رتبه بندی، کیفیت آموزش را ارتقاء و سازوکارهای خودانگیزشی ایجاد کنیم تا معلمان فرایندهای یاددهی و یادگیری را به صورت اثربخش تری مدیریت کنند.

طی هفت هشت سال گذشته دو مرتبه با سازوکارهای مندرج در قانون مدیریت خدمات کشوری، دریافتی فرهنگیان را از طریق رتبه بندی افزایش دادیم که باعث شد فاصله آنها با سایر کارکنان دولت کمتر شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فرهنگیان از برخی امتیازات قانون مدیریت خدمات کشوری برخوردار نبودند که در مهر 94 ، مهر 98، اسفند 98 و فروردین 99 توانستیم با سازو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به زودی، نهایی شدن لایحه رتبه بندی معلمان در دولت

به زودی، نهایی شدن لایحه رتبه بندی معلمان در دولت