مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1399 ساعت 20:452021-01-31سياسي

اگر مشکلات اقتصادی بی منطق نبود، ایران اسلامی گلستان بود


اگر نبود این مشکلات بی منطق امروز کشور ایران اسلامی گلستان بود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، حجت الاسلام جعفر طزری امام جمعه خیرآباد ظهر یکشنبه در پایان کاروان نمادین حضرت امام(ره) به ورامین، اظهار کرد: تشکر می کنم از همه عزیزانی که امروز یاد و خاطره تاریخی ورود امام راحل را در 12 بهمن 57 زنده نگه داشتند.

وی گفت: این ایام واقعاً ایام الله است چرا که یک ملت با دست خالی به رغم همه تهدیدها و پشتیبانی هایی که می شد توانست بر دشمن غلبه کند و امام رحمت الله علیه را بعد از گذشت 15 سال تبعیت به سرزمین خودش باز گردانند.

امام جمعه خیرآباد ادامه داد: آن زمانی که هیچ چیزی در دست نداشتیم، در مقابل توپ و تانک آمریکا این ملت توانست شاه ظالم را از کشور بیرون کند، وقتی که کارتل آمد و گفت ایران منطقه ثبات است بیخودی نگفت گمان نمی کرد هیچ وقت از بین برود و ایران اسلامی ما به یک ایران قدرتمند تبدیل شود.

حجت الاسلام طزری بیان کرد: امروز هم می توانیم در مقابل دشمنان بایستیم چرا که ایران امروز قابل قیاس با ایران 42 سال قبل نیست و امروز در خیلی از عرصه ها جلوتر از خیلی کشورها هستیم که تحریم و جنگ نداشتند.

وی تصریح کرد: اگر نبود این مشکلات بی منطق امروز کشور ایران اسلامی گلستان بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اگر مشکلات اقتصادی بی منطق نبود، ایران اسلامی گلستان بود

اگر مشکلات اقتصادی بی منطق نبود، ایران اسلامی گلستان بود