مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1399 ساعت 15:252021-01-31سياسي

ماموریت سازمان زندان ها اصلاح مجرمین است


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی حاج محمدی در نشست سراسری مدیران زندان های کشور که با هدف تبیین و تشریح نسخه ارتقا یافته سند تحول قضایی برگزار شد، - رییس سازمان زندان ها، گفت: ماموریت سازمان زندان ها نه تادیب مجرمان است و نه تنبیه، بلکه اصلاح مجرمین است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی حاج محمدی در نشست سراسری مدیران زندان های کشور که با هدف تبیین و تشریح نسخه ارتقا یافته سند تحول قضایی برگزار شد، افزود: در روز ورود امام (ره) و آغاز دهه فجر، تجدید عهد ما با آرمان های ایشان این است که عهد می بندیم تلاش کنیم زندان را به شرایط و آرمان های مدنظر آن بزرگوار برسانیم و در آن نقشه راهی که ایشان ترسیم کردند حرکت کنیم تا هر چه بیشتر و هرچه سریع تر به مقصود برسیم.

وی تاکید کرد: مأموریت سازمان زندان ها نه تادیب مجرمان است و نه تنبیه، بلکه اصلاح مجرمان مأموریت ما است.

حاج محمدی افزود: تنبیه و تادیبی که به اصلاح منجر شود مطلوب و ملاک موفقیت ماست.

رییس سازمان زندان ها ادامه داد: از روز اول خدمت در سازمان، مأموریت اصلاح مجرمین و اهتمام به مقوله توسعه اشتغال به عنوان محور اصلاح و تربیت زندانیان را مدنظر داشتیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماموریت سازمان زندان ها اصلاح مجرمین است

ماموریت سازمان زندان ها اصلاح مجرمین است