مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1399 ساعت 13:302021-01-28سياسي

مشکلات اعتباری روستای فرومد رسیدگی می شود/ اختصاص 650میلیون تومان


استاندار سمنان با اشاره به تلاش برای رفع مشکلات روستای فرومد میامی که با اعتراض اعضای شورای اسلامی نیز همراه شد، گفت: به مشکلات اعتباری این روستای مستعد رسیدگی می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی رضا آشناگر بعد از ظهر پنج شنبه در نشست بررسی و رصد مشکلات روستای فرومد به میزبانی استانداری سمنان ضمن بیان اینکه فلسفه وجودی شوراهای اسلامی شهر و روستا مشارکت در فرایند تصمیم گیری های روز جامعه و مسائل اقتصادی و عمرانی است، بیان کرد: تمام تلاش ما این است که مشکلات مطرح شده از سوی رییس شورای اسلامی و دهیار روستای فرومد با پیگیری و تلاش مستمر مسئولان برطرف شود.

وی با بیان اینکه فلسفه وجودی شوراها مشارکت در تصمیم گیری ها است و مدیران حتماً از ظرفیت اعضای شورای اسلامی شهر و روستا برای انجام طرح های عمرانی و زیرساختی بهره مند شوند، افزود: به طور حتم مشارکت اعضای شورای اسلامی شهر و روستا در فرایند تصمیم گیری های مدیران دستگاه های اجرایی، در پیشبرد بهتر امور بسیار تأثیر گذار است.

استاندار سمنان از اختصاص بیش 600 میلیون تومان اعتبار به روستای فرومد از اعتبارات سال قبل و امسال خبر داد و افزود: باوجود مشکلات اعتباری در سال های گذشته، اما همواره برای توسعه روستاهای استان تلاش شد و خدمت رسانی به روستاهای استان ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات اعتباری روستای فرومد رسیدگی می شود/ اختصاص 650میلیون تومان

مشکلات اعتباری روستای فرومد رسیدگی می شود/ اختصاص 650میلیون تومان