مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1399 ساعت 16:202021-01-27سياسي

بیکاری 18 هزار کارشناس کشاورزی در قطب کشاورزی کشور قابل قبول نیست


رییس مجمع نمایندگان مازندران بر لزوم تحول سیمای این استان در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: بیکاری 18 هزار کارشناس کشاورزی در قطب کشاورزی کشور قابل قبول نیست.

- ایسنا/مازندران رییس مجمع نمایندگان مازندران بر لزوم تحول سیمای این استان در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: بیکاری 18 هزار کارشناس کشاورزی در قطب کشاورزی کشور قابل قبول نیست.

منصورعلی زارعی در نشست مجمع نمایندگان مازندران در بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر گفت: دستگاه های اجرایی مازندران باید برای خیز بلند در برنامه هفتم توسعه آماده باشند.

نماینده مردم ساری و میاندرود با اشاره به ظرفیت های مهم مازندران افزود: بهره گیری از طرفیت های مازندران در عرصه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی عزم قاطع و تغییر نگرش مسئولان ملی را می طلبد.

این نماینده مجلس با اشاره به ناکافی بودن تلاش های جاری برای توسعه مازندران یاداورشد: تحرک و پویایی لازم در روند اجرای طرح های توسعه استان وجود ندارد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم مهم ترین مزیت این استان را تولیدات بخش کشاورزی عنوان و تصریح کرد: دولت برای بهره برداری از قابلیت های توسعه بخش کشاورزی مازندران با ید برنامه جامع داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیکاری 18 هزار کارشناس کشاورزی در قطب کشاورزی کشور قابل قبول نیست

بیکاری 18 هزار کارشناس کشاورزی در قطب کشاورزی کشور قابل قبول نیست