مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان گفت: در تنظیم دانشنامه دفاع مقدس نقش تمامی گردان های جهاد سازندگی استان سمنان مستندسازی و جمع آوری شود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از سمنان، محمدحسن سلامی بعدازظهر امروز در جلسه ای با سیدعلی حمزه رضوی، مشاور وزیر و مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی" اظهار کرد: جهاد سازندگی استان سمنان در دوران دفاع مقدس یک اداره نبود؛ بلکه یک جریان عظیم مجاهدت و خدمت بود که منشأ تحولات بسیار و پیروزی های عظیم در انقلاب و دفاع مقدس شد.
وی گفت: مردم از جهاد سازندگی دوران انقلاب و جنگ، خاطرات فراموش نشدنی دارند، از خدمت به مناطق محروم و روستاها گرفته تا میدان های سخت نبرد در جنوب و غرب کشور با احداث پل ها، خاک ریزها و جاده رملی در عملیات ها و مناطق عملیاتی، حفر 128 کیلومتر کانال و اعزام یک هزار و 670 دستگاه کمپرسی در دوران دفاع مقدس که همگی به عنوان ستون و تکیه گاه بزرگ رزمندگان محسوب می شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان با بیان این که جهاد و جهادگران این استان نقش برجسته ای داشتند، افزود: پیروزی رزمندگان و مهندسی رزمی دفاع مقدس، مدیون و مرهون مجاهدت رزمندگان جهاد و سنگرسازان بی سنگر است.
سلامی ادامه داد: با توجه به این مهم که جمعیت استان سمنان در دوران دفاع مقدس کمتر از یک درصد جمعیت کشور بود؛ اما شهدای جهاد این استان، چهار درصد شهدای جهاد کشور را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: جهادگران استان سمنان در بیش از 20 عملیات آفندی حضور داشتند که درمجموع 21 هزار نفر اعزام، 802 مجروح و جانباز و 19 آزاده سند افتخار مجاهدان فی سبیل الله در جهاد سازندگی استان بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان با بیان اینکه قرارگاه ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد در مرکز فرهنگی دفاع مقدس سمنان یکی از افتخارات سازمان جهاد کشاورزی استان است، تصریح کرد: این قرارگاه با هدف آشنایی مردم و به ویژه نسل جوان با حماسه سنگرسازان بی سنگر در حال احداث است.
سلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای احداث قرارگاه ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد در مرکز فرهنگی دفاع مقدس سمنان گفت: در حال حاضر فعالیت های عمرانی این قرارگاه به پایان رسیده و اقدامات غرفه آرایی و نرم افزاری سنگر و محوطه سازی قرارگاه آغاز شده است.
وی در خصوص دانشنامه دفاع مقدس استان سمنان خاطرنشان کرد: تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان یک فعالیت ارزشمند در راستای معرفی دوران دفاع مقدس به نسل های بعدی است که وقایع حماسی این برهه تأثیرگذار و سرنوشت ساز کشور را لمس نکرده اند و این مهم می تواند گام مهمی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان خاطرنشان کرد: در تنظیم دانشنامه دفاع مقدس نباید نقش ارزشمند جهاد سازندگی که به فرموده امام راحل به عنوان سنگرسازان بی سنگر یاد کرده اند، فراموش و نادیده گرفته شود و ضرورت دارد نقش تمامی گردان های جهاد استان سمنان مستندسازی و جمع آوری شود.
انتهای پیام/2568/س/
کلید واژه ها: جهاد سازندگی - دفاع مقدس - استان سمنان - حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس - سازندگی - سمنان - دفاع - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - مقدس - جهاد - مستندسازی - دانشنامه دفاع مقدس - استان - دوران - دوران دفاع مقدس - محمدحسن سلامی - خبرگزاری فارس - انقلاب - عملیات - مدیرکل - فراموش نشدنی - مدیرکل امور - مناطق محروم - مناطق - گردان - مشاور وزیر - ایثارگران - خدمت - عظیم - دانشنامه