مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 بهمن 1399 ساعت 21:202021-01-24فرهنگي

کارمای حضور بازیگران در تبلیغات


اصغر همت حضور بازیگران در تبلیغات را امری شخصی می داند که تبعات آن ـ چه خوب و چه بد ـ در نهایت به خود بازیگر برمی گردد.

- اصغر همت حضور بازیگران در تبلیغات را امری شخصی می داند که تبعات آن ـ چه خوب و چه بد ـ در نهایت به خود بازیگر برمی گردد.

به گزارش ایسنا، این روزها آنتن تلویزیون و فضای مجازی پر شده از تبلیغات توسط بازیگرانی که گاه بی توجه به تاثیرات مخرب این رفتار بر ذهنیت مخاطب و همچنین نقش هایی که به آنها جان داده اند، بی ربط ترین کالاها و خدمات را تبلیغ می کنند.

این اتفاق اگرچه این روزها امری مرسوم در دنیای تبلیغات به حساب می آید اما وقتی نوع تبلیغ با وجهه ای که یک بازیگر پس از چند دهه تلاش به دست آورده، کاملا در تعارض و تناقض قرار می گیرد، دیگر به این راحتی ها نمی توان با توجیهی صرفا مالی آن را به فراموشی سپرد.

اصغر همت از بازیگران قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون درباره حضور بازیگران در تبلیغات تجاری به ایسنا می گوید: صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

حتما هر کسی برای خودش توجیهی دارد که تن به این کار می دهد.

او با این اعتقاد که ایرادی به بازیگرهایی که وارد حوزه تبلیغات می شوند، وارد نیست، در عین حال اضافه می کند: طبیعتا تبعات این کار چه خوب و چه بد به خودشان برمی گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارمای حضور بازیگران در تبلیغات

کارمای حضور بازیگران در تبلیغات