مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 بهمن 1399 ساعت 10:102021-01-24سياسي

تشکیل 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه

تشکیل 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه

سرپرست فرمانداری سوادکوه از تشکیل 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، عین الله طالبی صبح امروز در جلسه ستاد برگزاری دهه فجر با اشاره به اینکه ایام دهه فجر ایام ویژه و خاصی است و رنگ و بوی جامعه در این ایام تغییر می کند، گفت: گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگران انقلاب اسلامی از اولویت های برنامه های دهه فجر است.

سرپرست فرمانداری سوادکوه با بیان اینکه 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه شکل گرفت، افزود: برنامه های دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی بیانگر آن است که دهه فجر برای مردم کهنه نمی شود.

وی از مشاهده تبلور اتحاد و انسجام ملی در دهه فجر خبر داد و خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی بر پایه خون شهدا و مقاومت به دست آمد و ادارات و نهادها تا نهم بهمن ماه برنامه های خود را به فرمانداری اعلام کنند.

طالبی با اشاره به اینکه همه برنامه ها با رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا باشد و فعالیت در فضای مجازی و فرهنگی مورد نظر است، اظهار کرد: پخش سرود های حماسی، روز شمار و سالگرد رحلت آیت الله طبرسی در اجرای برنامه ها مورد نظر باشد.

* اجرای برنامه های بصیرتی حجت الاسلام مهدی جعفری با اشاره به اینکه پیشرفت ها و توفیق های ما با شهادت شهیدان به دست آمد تا در کشور امنیت داشته باشیم Ù


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه

تشکیل 13 کارگروه ستاد دهه فجر در شهرستان سوادکوه