مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1399 ساعت 12:452021-01-23اقتصادي

کاهش 28 درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان ایلام


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام از کاهش 28 درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان ایلام در سال جاری خبر داد.

- نورالله دلخواه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در 10 ماهه سال 99 بیش از 28 هزار خودروی سبک و سنگین در جاده های استان تردد کردند.

وی افزود: تردد در محورهای مواصلاتی استان در 10 ماهه سال جاری 28 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

وی گفت: بیشترین میزان تردد در محور ایلام – سرابله با بیش از یک هزار و 389 تردد توسط سامانه های تردد شمار ثبت شده است.

دلخواه اضافه کرد: در حال حاضر 31 دوربین نظارت تصویری، 13 سامانه ثبت تخلف و 48 دستگاه تردد شمار در جاده های استان فعال هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام اظهار داشت: همچنین در این مدت (ابتدای امسال تا پایان دی) بیش از 450 هزار مسافر در قالب 103 هزار سفر در استان ایلام جابجا شده است.

وی گفت: با توجه به شیوع کرونا نسبت به مدت مشابه سال قبل 46 درصد سفرها و 81 درصد مسافران در استان کاهش یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 28 درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان ایلام

کاهش 28 درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان ایلام