مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1399 ساعت 08:202021-01-20سياسي

سیاست زدگی دانشگاه ها در ایران


عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی بیان کرد: شکل گیری دانشگاه در ایران اساسا به دلیل ایجاد پژوهش نبوده، بلکه یک تصمیم سیاسی بوده است و دانشگاه ها در ایران سیاست زده شکل گرفتند.

- به گزارش ایسنا، نشست روایت کلان صد سال تحول از مجموعه نشست های یک سده پژوهش، فناوری و نوآوری در ایران با سخنرانی دکتر شاپور اعتماد، استاد موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه و دکتر امیر ناظمی، معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات برگزار شد.

در ابتدا دکتر کیوان الستی، مدیر گروه مطالعات نظری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در مقدمه ای بر لزوم مطالعه پیشینه شکل گیری پژوهش، فناوری و نوآوری در ایران تاکید کرد و آن را لازمه تصمیم گیری درست دانست.

در ادامه دکتر امیر ناظمی، رییس سازمان فناوری اطلاعات به وضعیت دانشگاه ها در نقطه شروع اشاره کرد و تغییر وضعیت آنها در طی سالها را مورد بررسی قرار داد.

ناظمی در خصوص وضعیت دانشگاه ها گفت: در وضعیت جدید دانشگاه ها از تئوری به سمت به کارگیری حرکت کردیم و مسئولیت پذیری اجتماعی هم پررنگ تر شده است.

وی در ادامه در خصوص شکل گیری دانشگاه ها در ایران، گفت: قبل از شکل گیری دانشگاه ها در ایران اعزام دانشجو به خارج از کشور توسط دولت صورت میگرفت که در ادامه با مشکلاتی همچون تغییر سبک زندگی تحصیل کردگان Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست زدگی دانشگاه ها در ایران

سیاست زدگی دانشگاه ها در ایران