مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 دی 1399 ساعت 19:302021-01-17حوادث

سومین زلزله حد فاصل بندر خمیر و بندر کنگ هم تلفات انسانی نداشت


به دنبال این زلزله تیم های ارزیاب جمعیت هلال احمر بلافاصله بعد از وقوع زلزله به منطقه اعزام شده اند ،خسارات احتمالی در دست بررسی است و گزارش نهایی خسارت پس از جمع بندی متعاقبا اعلام خواهد شد.

- مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: سومین زلزله که عصر امروز حد فاصل بندر خمیر و بندر کنگ در غرب استان رخ داد، تلفات انسانی نداشت.

به گزارش ایرنا،مهرداد حسن زاده افزود: براساس گزارش مرکز لرزه نگاری کشور زلزله ای به بزرگی 3 و هشت دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) در عمق 9 کیلومتری در ساعت18:48دقیقه عصر یکشنبه 28 دی ماه 99 حوالی کنگ در بندرلنگه را لرزاند.

وی ادامه داد: به دنبال این زلزله تیم های ارزیاب جمعیت هلال احمر بلافاصله بعد از وقوع زلزله به منطقه اعزام شده اند ،خسارات احتمالی در دست بررسی است و گزارش نهایی خسارت پس از جمع بندی متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی یاد آور شد: با توجه به رخ دادن چندین پس لرزه از دیروز تاکنون با دستور استاندار و رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ استان،تمام اعضای ستاد بحران استان و ستاد بحران شهرستان های بندرلنگه و خمیر نیز در آمادگی کامل می باشند.

زازله بامداد شنبه 5.

5 ریشتر، در عمق 19کیلومتری، 6.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سومین زلزله حد فاصل بندر خمیر و بندر کنگ هم تلفات انسانی نداشت

سومین زلزله حد فاصل بندر خمیر و بندر کنگ هم تلفات انسانی نداشت