مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 دی 1399 ساعت 19:102021-01-17حوادث

دستگیری کلاهبرداران میلیاردی در عملیات غافلگیرانه پلیس


رییس پلیس آگاهی استان بوشهر از دستگیری افرادی که از طریق سایت های شیپور و دیوار بیش از یک میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سرهنگ جوشن سهرابی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران از دستگیری افرادی که از طریق سایت های شیپور و دیوار بیش از یک میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند خبر داد و اظهار داشت: با شکایت تعدادی از شهروندان با موضوع کلاهبرداری در سایت های خرید و فروش اینترنتی، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

رییس پلیس آگاهی استان بوشهرادامه داد: ماموران و کارآگاهان پلیس با تحقیقات میدانی و استفاده از روش های نوین دو نفر را در این زمینه شناسایی کردند و تلاش برای دستگیری آن ها آغاز شد.

وی افزود: از آنجایی که متهمان فراری بودند و نشانی از آن ها در دست نبود، با گسترش چتر اطلاعاتی و اقدامات فنی در نهایت مخفیگاه آنان در یکی از استان های همجوار شناسایی شد و ماموران با هماهنگی مقام قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه آنان را دستگیر کردند و به پلیس آگاهی بوشهر فرستادند.

سرهنگ سهرابی درباره شگرد کلاهبرداری این افراد، عنوان کرد: این افراد، فروشندگانی را که در سایت های خرید و فروش اینترنتی دیوار و شیپور کالا های خود را برای فروش آگهی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری کلاهبرداران میلیاردی در عملیات غافلگیرانه پلیس

دستگیری کلاهبرداران میلیاردی در عملیات غافلگیرانه پلیس