مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 دی 1399 ساعت 16:152021-01-14اقتصادي

درآمد دولت از بورس نیست از محل واگذاری است/ بورسی شدن سرخابی ها در دهه فجر


وزیر اقتصاد و دارایی در مورد شایعاتی مبنی بر اینکه دولت بخشی از درآمدهای خود را می خواهد از بورس تأمین کند، گفت: این مسئله صحیح نیست زیرا درآمد دولت از بورس نیست از محل واگذاری است، - به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، فرهاد دژپسند عصر امروز در حاشیه بازدید از مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران، اظهار کرد: مازندران از استان های شاخص در تولید و عرضه ارقام مختلف برنج است و لازم است تا با حمایت مسؤولان تولید برنج افزایش یابد.

وی با اشاره به عرضه برنج در بورس و حذف واسطه ها، افزود: این موضوع از دو ماه گذشته توسط حاجی پور نماینده آمل منعکس شد و آن را به سازمان بورس کشور ارجاع دادم تا مقدمات کار فراهم شود.

وزیر اقتصاد و دارایی با اعلام اینکه پیگیر موضوع عرضه برنج در بورس هستیم، تصریح کرد: بررسی های اولیه صورت گرفت و بازدید لازم انجام شد همچنین کارشناسان برای ایجاد بورس احساس رضایت داشتند.

لزوم فراهم شدن عرضه برنج در بورس این مسؤول با اشاره به اینکه مراحل مختلف باید مرحله به مرحله طی شود و وزارت جهاد کشاورزی باید ورود پیدا کند، یادآور شد: بورس کالا ویژگی هایی دارد که باید در بورس برنج لحاظ شود، باید اجناس باکیفیت ارائه شده و هم اطمینان از عرضه مستمر و مکفی داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درآمد دولت از بورس نیست از محل واگذاری است/ بورسی شدن سرخابی ها در دهه فجر

درآمد دولت از بورس نیست از محل واگذاری است/ بورسی شدن سرخابی ها در دهه فجر